Prezentare

Cerințele tot mai mari de eficiență, siguranță și flexibilitate din această ramură industrială au intensificat cererea de know-how tehnic de înaltă performanță și, prin urmare, dezvoltarea noastră pe acest segment de piață.

Actemium este unul dintre cei mai experimentați specialiști din sectorul energetic, ce oferă soluții complete de proiectare, inginerie, instalare, punere în funcțiune și mentenanță, adaptate cerințelor tehnice particulare ale clienților de pe plan local și internațional.

Solicitările clienților noștri sunt foarte diverse și variază de la un proiect la altul. Nevoia de siguranță, gestionarea eficientă a proiectelor, creșterea eficienței energetice, optimizarea productivității și a costurilor, creșterea fiabilității și duratei de viață a instalațiilor, reprezintă factori importanți pentru toți clienții noștri, iar pentru noi au devenit un mod de lucru pe care îl punem în aplicare cu consecvență.

Echipele Actemium sunt dedicate implementării unor game variate de soluții, prin utilizarea unor tehnologii care garantează nivelul tehnic superior, precum și siguranța și calitatea proiectelor. Astfel, clienții pot beneficia de avantajul vastei noastre experiențe și de numeroasele noastre referințe în procesele lor industriale.

Ne sprijinim clienții indiferent de zona în care activează: local sau internațional. Prin diversitatea unităților de business Actemium și amplasarea acestora la nivel național și internațional, putem crea oferte personalizate cu  beneficii sporite pentru clienții noștri, combinând managementul de proiect cu valoarea adăugată a unei rețele internaționale.

Know-how:

  • Realizare stații, substații de distribuție și transport a energiei electrice (joasă, medie și înaltă tensiune)
  • Realizare stații electrice de transformare
  • Linii electrice aeriene și subterane
  • Alimentare consumatori industriali
  • Modernizare stații electrice de transformare și distributie 110 kV; 20kV; 10(6)kV; 0,4 kV
  • Montaj și punere în funcțiune tablouri și transformatoare 20 kV-0,4 kV
  • Retrofit celule electrice MT, tablouri MCC-0,4 kV