Oferim soluții fezabile, practice, cu o abordare clară și transparentă, soluții care să îndeplinească atât cerințele, cât și așteptările clienților noștri. Această abordare se bazează întotdeauna  pe angajament și încredere reciprocă, vizând exercitarea unui parteneriat pe termen lung.

Echipele noastre de ingineri transformă ideile dumneavoastră în soluții reale, gata de implementare. Fie că doriți reproiectarea sau extinderea capacităților de producție, specialiștii noștri vă pot consilia în vederea identificării soluției optime pentru proiectul dumneavoastră.

Formăm echipe de proiect adecvate dimensiunii și complexității proiectului dumneavoastră. Echipele noastre de specialiști lucrează în strânsă colaborare, creând astfel condițiile ideale pentru o execuție cât mai eficientă a proiectelor dumneavoastră.

Ne desfașurăm activitatea independent de orice producător particular, luând în permanență în considerare factorii operaționali, legislația în domeniu, standardele aplicabile precum și reglementările în vigoare.

Know-how:

  • Instalații electrice de joasă și medie tensiune, inclusiv tablouri electrice
  • Sisteme și instalații bazate pe instrumentație
  • Automatizare, tablouri și software pentru automatizare
  • Sisteme de semnalizare și alarmare în caz de incendiu
  • Instalații de încălzire electrică