Analizăm procesele, identificăm posibile traiectorii de urmat, dezvoltăm idei, cântărim alternativele și elaborăm cele mai bune soluții pentru clienții noștri.

Cu o vastă experiență la activ în calitate de integratori de sisteme, avem know-how-ul necesar pentru a propune clienților noștri cele mai eficiente și inovatoare soluții, vizând îmbunătățirea și optimizarea capacităților lor de producție.

Independența noastră față de branduri sau produse, ne permite să dezvoltăm soluții tehnice personalizate și rentabile pentru clienții noștri.

Întotdeauna punem în aplicare o abordare clară, bine gândită, bazată pe angajament, încredere reciprocă, vizând dezvoltarea unui parteneriat pe termen lung.

Echipele noastre specializate, cu competențe în diverse segmente de piață – automotive, bunuri de larg consum, celuloză & hârtie, chimie, energie, industria agroalimentară, petrol & gaze, siderurgie, metalurgie, și nu numai – împărtășesc experiențele specifice diverselor sectoare industriale și know-how-ul tehnic al întregii rețele Actemium.

Know-how:

  • Sisteme și instalații de distribuție a energiei electrice de joasă și medie tensiune
  • Sisteme și instalații de automatizare
  • Sisteme semnalizare și alarmare în caz de incendiu