Fiecare Unitate de Business Actemium adoptă atât valorile VINCI Energies – încredere, spirit antreprenorial, solidaritate, responsabilitate și autonomie – precum și principiile de bază ale rețelei Actemium – siguranța pe primul loc, parteneriat, atitudine pozitivă, spirit de echipă și contribuție.

Aceste valori întruchipează dorința de a lucra ca o rețea reală, dinamică și unită. Considerăm că acordând angajaților noștri posibilitatea de a avansa și de a-și valorifica întregul potențial, asigurăm cheia succesului pentru viitorul nostru. Cei 22.000 de angajaţi care alcătuiesc rețeaua Actemium de 400 de Unități de Business împărtășesc același model organizațional și aceleași valori umane, bazate pe responsabilitate și solidaritate.

  • Securitatea pe primul loc: Securitatea reprezintă o prioritate absolută și o condiție prealabilă în toate acțiunile noastre.
  • Parteneriat: Lucrăm împreună pentru a câștiga împreună în spirit de parteneriat, dezvoltând oportunități de afaceri.
  • Atitudine pozitivă: Transformăm dificultățile în oportunități și împărtășim succesul.
  • Spirit de echipa: Colaborăm necondiționat și acționăm ca parte din echipă, deschis și într-un mod solidar.
  • Contribuție: Jucăm un rol activ în rețea, oferind și primind în același timp, fiind conștienți de responsabilitatea față de Actemium și acționând în consecință.

 

“Oamenii și angajații se află în centrul politicii de management Actemium. Rețeaua își încurajează echipa să își împărtășească experiențele, să își aducă contribuția și să lucreze împreună.”